» Отдых » Новости туризма

Аерофлот знову відклав переклад рейсів в нові термінали Шереметьєво

    всего 84291 отеля

Аерофлот знову відклав переклад рейсів в нові термінали Шереметьєво

Авіакомпанія "Аерофлот" в черговий раз не змогла витримати заявлений графік перекладу рейсів в нові термінали аеропорту Шереметьєво. Це був вже дев'ятий або десятий варіант графіка, який публікував "Аерофлот". Дотримати попередні плани також не вдалося. За останньою версією плану, черговий етап перекладу мав розпочатися 15 вересня з американських рейсів. Тепер він відкладений на невизначений термін.

Близько тижня тому остання версія плану перекладу, опублікована в липні, була стерта з сайту "Аерофлоту". За неофіційною інформацією, продовження процесу перекладу тепер можна чекати лише в зимовому розкладі, яке почне діяти 31 жовтня.

Нагадаємо, що переклад почався ще 15 листопада 2009 року. На даний момент в термінал Шереметьєво-3 (D) переведені всі внутрішні рейси "Аерофлоту" і його дочірніх компаній, а також кілька десятків міжнародних маршрутів. У сусідньому новому терміналі Е поки що немає жодного рейсу "Аерофлоту", крім код-шерінгових, виконуваних іншими перевізниками. За останні два місяці жоден аерофлотовскій рейс в нові термінали переведений не був.

Ймовірна причина хронічних переносів і затримок - тривалі проблеми в аерофлотовском терміналі 3 (D). C моменту відкриття в кінці минулого року його робота супроводжувалася численними накладками і незручностями для пасажирів. Організаційні труднощі поступово вирішуються - зокрема, скоротилися черги, вводяться нові сервіси. Однак термінал має ряд непереборних конструктивних недоліків, а крім того, занадто малий, щоб вмістити той обсяг рейсів, який спочатку хотів бачити там "Аерофлот". У результаті багато зарубіжні авіакомпанії, незважаючи на запрошення "Аерофлоту", вибрали більш комфортний термінал Е.
29 сентября 2010, 03:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт