» Отдых » Новости туризма

Мотоциклістам заборонено перевозити пасажирів в центрі Буенос-Айреса

    всего 84291 отеля

Мотоциклістам заборонено перевозити пасажирів в центрі Буенос-Айреса

Днями законодавчі збори Буенос-Айреса прийняло закон, що забороняє мотоциклістам перевозити пасажирів у робочий час в історичному та діловому центрах столиці Аргентини. В інших районах і в інший час перевезення пасажирів дозволена, але на них повинен бути надітий спеціальний світловідбиваючий жилет жовтогарячого кольору, на якому великим шрифтом мають бути вказані дані транспортного засобу.

Стежити за виконанням правил буде не тільки поліція, але і службовці заправних станцій. Відтепер вони не мають права обслуговувати мотоциклістів, що порушують нову постанову, - в іншому випадку їх чекає штраф у розмірі до $ 500. Закон буде діяти протягом півроку, після чого депутати ще раз обговорять доцільність його застосування.

У Буенос-Айресі зареєстровано майже 100 тисяч мотоциклів, повідомляє РІА "Новости". Нововведення покликане скоротити кількість злочинів, скоєних за допомогою цього транспортного засобу. Тільки з початку року в місті сталося майже 6 тисяч пограбувань за участю пасажирів мотоциклів. Іноді вони вихоплюють у перехожих сумочки; але нерідко відбуваються і більш тяжкі злочини, коли пасажир, що сидить за спиною мотоцикліста, пострілами з пістолета примушує автомобіль зупинитися, після чого на машину здійснюється наліт.

Роком раніше такий же закон був прийнятий в Гватемалі.
10 сентября 2010, 15:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт