» Отдых » Новости туризма

Столиця Еквадору стане культурною столицею Америки

    всего 84291 отеля

Столиця Еквадору стане культурною столицею Америки

Міжнародне бюро культурних столиць ( International Bureau of Cultural Capitals, IBOCC ) оголосило Кіто культурною столицею Америки - 2011. У нинішньому році це звання належить Санто-Домінго, столиці Домініканської Республіки.

Столиця Еквадору вважається одним з найкрасивіших міст Південної Америки. Кіто розташований на висоті 2850 метрів і в 22 кілометрах на південь від екватора, що забезпечує комфортний клімат і мальовничі панорами гірських масивів з засніженими вершинами, видимими з будь-якої точки міста.

Кіто, заснований індіанцями в I столітті н. е.. , в епоху свого розквіту суперничав зі столицею інків Куско і вважався одним з найбільших міст цієї стародавньої імперії. Історичний центр в Кіто краще, ніж в інших столицях континенту, зберіг свою спадщину, повідомляє BuenoLatina. ru. Новий статус приверне увагу людей зі всього світу до культури та історії Еквадору.
10 сентября 2010, 13:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт