» Отдых » Новости туризма

Туристи, що прибувають до США без віз, повинні заплатити податок в $ 14

    всего 84291 отеля

Туристи, що прибувають до США без віз, повинні заплатити податок в $ 14

Починаючи з 8 вересня туристи, що прибувають в США з країн, що беруть участь в програмі безвізового відвідування (Visa Waiver Program), повинні сплатити податок у розмірі $ 14, щоб зареєструватися та отримати дозвіл на в'їзд за допомогою електронної системи авторизації (ESTA). $ 4 з цієї суми підуть на покриття витрат ESTA, а решта $ 10 будуть витрачені на просування США на світовому туристичному ринку. Сплачений податок дійсний 2 роки - стільки діє дозвіл ESTA.

Для управління отриманими таким чином засобами була створена спеціальна некомерційна корпорація Corporation for Travel Promotion, повідомляє СNN. Запропонувала введення додаткового податку Туристична асоціація США вважає, що нововведення не тільки не відштовхне мандрівників від цієї країни, але і допоможе збільшити потік гостей за рахунок нових рекламних кампаній, організованих на отримані з безвізових туристів засоби.

Visa Waiver Program дозволяє громадянам 36 країн - Німеччини, Андорри, Австралії, Австрії, Бельгії, Південній Кореї, Данії, Іспанії, Естонії, Фінляндії, Франції, Греції, Угорщини, Ісландії, Ірландії, Італії, Японії, Литви, Латвії, Ліхтенштейну, Люксембургу , Мальти, Монако, Нової Зеландії, Норвегії, Нідерландів, Португалії, Чехії, Великобританії, Сен-Мартена, Сінгапуру, Словенії, Словаччини, Швеції, Швейцарії та Брунею - перебувати в США до 90 днів без отримання візи.
10 сентября 2010, 13:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт