» Отдых » Новости туризма

На Гран-Канарія можна пройти курс управління вітрильними судами

    всего 84291 отеля

На Гран-Канарія можна пройти курс управління вітрильними судами

У вересні та жовтні відпочиваючі на Гран-Канарія можуть скористатися унікальною можливістю прокотитися на борту парусника за символічну плату, а також пройти курс управління вітрильними судами.

Організатором акції виступає університет Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria). В рамках проекту мандрівникам запропонують на вибір три маршрути. Один з них називається "Морське хрещення" (Bautismo del Mar) - по ньому вітрильники будуть йти щодня. Інший маршрут носить назву "Знайомство з пляжем Лас-Кантерас" (Conoce la Playa de Las Canteras), відправлення - по суботах. Третій маршрут називається "Захід сонця в затоці Конфіталь" (Puesta del Sol en la Bahía del Confital), відправитися по ньому на прогулянку можна по п'ятницях.

Вартість подорожей складе 10-20 євро, чисельність екіпажу - шість чоловік. Вітрильники відходять від пристані Muelle Deportivo Лас-Пальмас- де- Гран-Канарія і від пристані Pasito Blanco на півдні Гран-Канарія.

Крім того, університет пропонує пройти курс з управління вітрильними судами. Вартість курсу - 70-90 євро. У програму входять 5 виходів у море по 4 години. У кожну групу набираються 6 чоловік, пише IC7. ru
10 сентября 2010, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт