» Отдых » Новости туризма

Аргентина планує побудувати семизірковий готель

    всего 84291 отеля

Аргентина планує побудувати семизірковий готель

В аргентинській провінції Місьйонес (Misiones) з'явиться новий незвичайний готель. Це буде перша в країні семизірковий готель. Початок будівництва заплановано на осінь 2010 року; зараз ведуться консультації з екологами.

Попередня сума інвестицій складає $ 60 мільйонів. Готель буде розташовуватися уздовж річки Ігуасу на території, званої "600 гектарів", повідомляє BuenoLatina. ru.

Ще в 2006 році було укладено тристоронню угоду між готельними мережами Hilton, Hyatt, Radisson, Panamericano, Loi Suites і Tekoa, індіанськими громадами гуарані та урядом провінції Місьонес, що зробило можливим створення туристичної зони в сельві Yryapu вздовж річки Ігуасу. Однією з умов угоди було збереження природи і повагу прав місцевого населення.

Рік тому в рамках боротьби з глобальним економічним спадом туристична індустрія Латинської Америки зробила ставку на розвиток туризму класу "люкс". Регіон інвестує значні кошти в цей напрямок, розраховуючи залучити заможних мандрівників як з самої Латинської Америки, так і з інших континентів.

В Аргентині, зокрема, крім першого семизіркового, також заплановано відкриття декількох розкішних готелів категорії "п'ять зірок".
23 июля 2010, 09:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт