» Отдых » Новости туризма

Буенос-Айрес подбає про велосипедистів

    всего 84291 отеля

Буенос-Айрес подбає про велосипедистів

У Буенос-Айресі вже в наступному році буде завершено будівництво більше 100 кілометрів велосипедних доріжок. Одночасно близько 40 міських готелів включать в пропозиції послуг для своїх постояльців можливість оренди велосипедів. У комплект туриста-велосипедиста увійдуть шоломи, вода в пляшках і, за бажанням, набір продуктів для пікніка.

У числі вже приєдналися до програми, ініціатором якої виступають міська влада, - п'ятизіркові готелі Palacio Duhau - Park Hyatt, Hilton і Sofitel. У свою чергу, уряд надає їм всі необхідні консультації, постачає туристичними картами і брошурами на декількох мовах.

Зараз велосипедні прогулянки пропонують постояльцям в єдиному екологічному готелі Буенос-Айреса: CasaCalma Wellness. Туристи можуть вибрати один з декількох спеціально розроблених велосипедних маршрутів, включаючи комбіновані тури з водною прогулянкою на човні.

Адміністрація цього готелю вклала $ 18 тисяч в закупівлю спорядження, і самі співробітники використовують велосипеди для поїздок на роботу, повідомляє BuenoLatina. ru. Крім того, готель придбала чотири велосипеди з бамбука, якими гості можуть користуватися безкоштовно.

В даний час це - унікальна ситуація для столиці Аргентини, але, завдяки новій програмі міської влади, з наступного року велосипедистів і умов для них у місті буде більше.
08 октября 2010, 11:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт