» Отдых » Новости туризма

Готельний сектор Австрії виходить з кризи

    всего 84291 отеля

Готельний сектор Австрії виходить з кризи

Австрійський туризм виявився досить стійким по відношенню до світової кризи. Після падіння в 1. 8% в 2009 році сьогодні число ночівель в готелях країни безперервно зростає. Очікується, що зростання збережеться і надалі.

Клаус Еннемозер (Klaus Ennemoser), голова Асоціації хотельеров Австрійської палати економіки (Economic Chamber Austria - WKO), сказав, що, незважаючи на тривалий період дощів, показники по числу ночівель в травні виявилися дуже хорошими. У період з січня по травень 2010 року число ночівель виросло на 1%. Очікувалося невелике скорочення числа ночівель в червні через чемпіонату світу з футболу, що проходить у Південній Африці, зріст якого повинен поновитися в червні, серпні і вересні.

Кількість діб - не єдиний фактор, який заслуговує занепокоєння. Іншим важливим аспектом є завантаженість готелів та ціни. Г-н Еннемозер вважає, що Австрія має потребу в більш кваліфікованому маркетинговому підході і сильної рекламної підтримки. Внутрішня кампанія, на яку вже витрачено 3 млн. Євро, повинна протривати ще 2-3 роки.

Потенціал австрійських гостей ще досить великий. За даними пана Еннемозера на внутрішньому ринку готелі можуть мати ще щонайменше 3 млн. ночівель. На даний момент менше одного із трьох відпочиваючих в австрійських готелях є жителем країни. Щорічно за кордоном австрійці проводять більше 30 млн. ночівель. У 2009 році число місцевих і зарубіжних ночівель скоротилося на 1. 8% до 124. 3 млн. , в цьому році по всім очікуванням ситуація повинна змінитися.
26 августа 2010, 10:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт