» Отдых » Новости туризма

Номери-купе з'явилися в готелі Атланта Шереметьєво

    всего 84291 отеля

Номери-купе з'явилися в готелі Атланта Шереметьєво

Готель "Атланта Шереметьєво" оголошує про запуск нового типу номерів, призначених для гостей, які подорожують родинами. Невеликі, але комфортабельні кімнати розраховані на розміщення чотирьох постояльців і орієнтовані на бюджетний ціновий рівень.

Економномера, що отримали назву "Купе", від стандартних не відрізняються нічим, крім розміру: до послуг постояльців - кондиціонер, ванна кімната, плазмовий телевізор. Свою назву вони отримали завдяки оформленню, виконаному в стилі купе: дві зручні полиці-ліжка розміщені над звичайними ліжками.

"Ми пропонуємо те, що потрібно гостеві, а не те, що зручно нам. Туристам може бути невигідно платити за два номери або недешевий номер люкс для всієї родини, особливо якщо потрібно всього лише переночувати між рейсами", - відзначає Олексій Ходорковський, керуючий партнер "Атланти Шереметьєво".

Вартість проживання становить 4600 рублів на добу за двох або 6000 рублів на добу за чотирьох. Можлива погодинна оплата 6, 12 або 24 годин, йдеться в прес-релізі.
23 августа 2010, 21:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт