» Отдых » Новости туризма

У Гельсінкі проходить найбільший у Фінляндії фестиваль мистецтва

    всего 84291 отеля

У Гельсінкі проходить найбільший у Фінляндії фестиваль мистецтва

У столиці Фінляндії почався найбільший в країні культурний фестиваль. Він проводиться з 1951 року. У його рамках на майже двох десятках майданчиків міста, від Камппі до Еспо, представлені такі види мистецтва, як музика, сучасний танець, театр, живопис і кіно. У цьому році свято триватиме до 5 вересня.

У числі найпомітніших новинок фестивалю - проект Avajaisklubi, об'єднуючий електронну і класичну музику під дахом Старого будинку випускників ; цикл домашніх концертів камерної музики Soitto kotiin ; фестиваль журналістського мистецтва Media Facades Finland і багато іншого. З 25 по 28 серпня у фортеці Суоменлінна прозвучить Viapori Jazz, а " Місяць поезії " зійде над містом з 26 по 28 серпня.

Найяскравішою подією фестивалю стане " Ніч мистецтв ", що проходить 27 серпня, повідомляє Scandi News. В її рамках по всьому Гельсінкі проводяться десятки цікавих заходів, які можна відвідувати безкоштовно. Вартість квитків на різні концерти, виставки і так далі різна. Придбати їх можна як через інтернет, так і на вході.
23 августа 2010, 17:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт