» Отдых » Новости туризма

«Еллада» повторює шлях «Августа»

    всего 84291 отеля

«Еллада» повторює шлях «Августа»

петербурзького турагенція «Еллада-тур» не може відправити на відпочинок туристів, що купили у неї путівки закордон. Про це повідомляє пітерське видання «Фонтанка. ру» з посиланням на Балтійську асоціацію захисту прав туристів. За останні дні це вже другий випадок банкрутства пітерських турагентств: на початку тижня стало відомо, що разом з грошима туристів зникло і керівництво турагентства «Август», яке кинуло не менше двох десятків своїх клієнтів.

Сьогодні інцидент менш великий. За даними Асоціації, «Еллада-тур» - зовсім невелика компанія, директор якої і є менеджером з продажів. Юридична адреса фірми - Торф'яна дорога, будинок 4, однак фактично вона розташовувалася на Невському проспекті. Причому, як повідомила глава Балтійської асоціації захисту прав туристів Тетяна Касьянова, її співробітникам вдалося з'ясувати, що компанія до останнього часу орендувала 1 стіл в офісі на Невському проспекті, однак договір оренди закінчився 31 липня і продовжений не був.

На даний момент в асоціацію звернулися три людини. Всі вони стверджують, що директор «Еллада-тур» пропонувала написати розписки і повернути гроші за путівки не раніше літа 2011 року. Всі вони написали заяви в ОБЕП Центрального району. Крім того, заявники стверджують, що насправді виїхати не можуть набагато більше людей, вони нібито бачили стопку розписок на столі директора. У самій туркомпанії підтвердили, що проблеми дійсно є: «не вдається відправити двох осіб». А на запитання про те, коли клієнтам будуть повернуті гроші, відповіли: «як домовимося».
19 августа 2010, 19:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт