» Отдых » Новости туризма

В аеропорт Бангкока пішли поїзди

    всего 84291 отеля

В аеропорт Бангкока пішли поїзди

Після численних перенесень нарешті запущена нова залізнична лінія з аеропорту Бангкока Suvarnabhumi в місто. На цьому тижні потяги курсують в тестовому режимі і безкоштовно - з 6. 00 до 10. 00 та з 16. 00 до 21. 00. Поїздки поки далекі від комфортних - безкоштовний сервіс щосили використовується жителями передмість. Проте вже з понеділка 23 серпня буде розпочато комерційну експлуатацію лінії.

Надземна лінія довжиною 28,6 кілометра стане обслуговуватися двома маршрутами. Потяги Airport Express підуть без зупинки на швидкості до 160 кілометрів на годину до міського авіатермінал Makkasan, який розташується біля станції метро Phetchaburi. На цю поїздку буде потрібно 15 хвилин, склади будуть ходити з 5:00 ранку до години ночі, а ціна квитка на перших порах складе 100 батів ($ 3). В подальшому не виключено зростання тарифу до 150 батів ($ 5).

Потяги Airport City Line подолають ту ж відстань з чотирма зупинками (Lad Krabang, Thub Chang, Hua Mark, Ramkhamhaeng) за 27 хвилин, а потім продовжать шлях з однією зупинкою (Ratchaprarop) до розташованої ближче до центру міста станції Phaya Thai, поєднаної з однойменної станцією надземного метро Skytrain. Ця лінія стане цілодобовою, а тарифи складуть від 15 до 45 батів ($ 0,5-1,5). У кожному поїзді буде три пасажирських вагони, а в Airport Express - також багажний вагон.

Міський авіатермінал на станції Makassan довжиною 270 метрів матиме три поверхи. На першому розташується парковка на 200 автомобілів, другий віддадуть прибувають в Бангкок пасажирам, третій - вилітають. Там вони зможуть пройти реєстрацію на рейс, а також здати багаж. Однак уже ясно, що багажний сервіс не зможе працювати принаймні до зими - не встигнуть змонтувати багажні транспортери. Багаж пасажирам доведеться брати з собою в поїзд і здавати вже в аеропорту.
19 августа 2010, 23:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт