» Отдых » Новости туризма

Американці визнані найнеприємнішими туристами в світі

    всего 84291 отеля

Американці визнані найнеприємнішими туристами в світі

Американський портал Titanic Awards провів масштабне дослідження на території вісімдесяти країн, згідно з результатами якого, американці були визнані найнеприємнішими туристами.

Як повідомляє джерело, абсолютними фаворитами стали американські мандрівники, вони дратують майже 50% учасників опитування. Різнокольорові шнурки німців, в порівнянні з розтягнутими і вицвілими майками на огрядних тілах американців, здалися респондентам сущою дрібницею.

Друге і третє місця дісталися німцям і британцям, які на думку респондентів, покидаючи межі рідних країн, відразу ж забувають про етикет і манери. Четверта і п'ята позиції дісталися жителям Китаю і Японії, на шостому місці опинилися росіяни.

А ось французи і італійці одноголосно визнані самими елегантними туристами.

Узявши за зразок французів, компанія Titanic Awards склала список рекомендацій як правильно виглядати на відпочинку, щоб не викликати обурення інших мандрівників. По-перше, слід відмовитися від рваних джинсів і безформних штанів. Розтоптані кросівки краще всього замінити кедами, сандалями або парусиновими тапочками, які підійдуть практично до всіх предметів гардероба. В обов'язковому порядку відмовитися від поясних сумок, особливо якщо фігура залишає бажати кращого.
12 августа 2010, 17:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт