» Отдых » Новости туризма

Посольство США в Москві знову скасовує співбесіди

    всего 84291 отеля

Посольство США в Москві знову скасовує співбесіди

Турбуючись про здоров'я співробітників і відвідувачів, посольство США оголосило про скорочення кількості співбесід на видачу неімміграційних віз категорії B1/B2, призначених на період до 14 серпня. Ці співбесіди будуть перенесені на більш пізній термін, а заявники будуть проінформовані про нові дати співбесід через компанію Pony Express.

Як йдеться на сайті посольства, у разі, якщо претендент не отримував дзвінка з компанії Pony Express, його співбесіду не перенесено, і можна приходити до призначеного раніше часу.

Крім того, співбесіди для заявників, які звертаються за візами категорій F, J, H, L, P, O, C1/D, проходять у звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше консульський відділ посольства США в Москві вже скасовував співбесіди на отримання віз, призначені на 9 серпня. Таке рішення було прийнято через складну ситуацію, викликану безпрецедентним забрудненням повітря в російській столиці.
12 августа 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт