» Отдых » Новости туризма

Галерея крижаної скульптури в Москві приваблює відвідувачів

    всего 84291 отеля

Галерея крижаної скульптури в Москві приваблює відвідувачів

Під час спекотної погоди, яка встановилася в столичному регіоні, особливою популярністю у жителів і гостей Москви стала користуватися Галерея російської льодової скульптури.

"Через спеку до нас приходять набагато більше відвідувачів. Дуже багато гостей столиці з регіонів, іноземців, які виснажені страхітливою московської спекою. Зазвичай ми видаємо відвідувачам спеціальні костюми, щоб усередині їм не було холодно. Але зараз багато від них відмовляються", - відзначає піар-директор галереї Катерина Сеннікова.

Люди приходять в музей не тільки помилуватися витворами, створеними з льоду, але і охолодитися. Незважаючи на спеку, техніка, яка допомагає зберегти скульптури в цілості, працює в звичайному режимі і не виходить з ладу.

Весь час співробітників музею зараз іде на реставрацію діючої експозиції, і поновити її поки немає можливості. Але в адміністрації галереї запевняють, що незабаром на виставці з'являться нові експонати, повідомляє РІА "Новости".

Галерея розташована за адресою: вулиця Мантулінская, 5 на території парку "Червона Пресня".
10 августа 2010, 19:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт