» Отдых » Новости туризма

Визначено кращі пляжі Ізраїлю

    всего 84291 отеля

Визначено кращі пляжі Ізраїлю

Один з ізраїльських телеканалів склав свій рейтинг берегів, виділивши чотири кращих пляжу країни. Перше місце зайняв Рош-ха-Нікра (Рош-Ханікра) - заповідник з унікальними гротами, вимитими в скелях потужним прибоєм. Серед розваг, представлених на тутешньому пляжі, - екскурсії на каяках в гроти.

Втім, під час шторму, який тут буває нерідко, потрапити до гротів неможливо - доводиться задовольнятися тихим відпочинком на пляжі, повідомляє MIGnews. com.

Журналісти відзначили, що все узбережжя навколо Бат-Яма займають пляжі і на всіх - багатолюдно і гамірно. Виняток становить пляж Тайо. Це самий південний пляж міста, знаходиться він трохи на відшибі, тому затишний, небагатолюдний, тихий і чистий.

На третьому місці - пляж Ган-Леумі в Ашкелоні. Примітно це місце широкої прибережною смугою та можливістю ночівлі на пляжі всією сім'єю, що особливо актуально під час літніх канікул.

Замикає четвірку молодіжний пляж Банана-Біч, що знаходиться в Ніцаніме і славиться кемпінгами та концертами. Цей пляж привабливий для молодих людей, що приїжджають, щоб провести час в компанії любителів сучасної музики і пляжного відпочинку.
04 августа 2010, 14:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт