» Отдых » Новости туризма

В Австралії пройде фестиваль мистецтв

    всего 84291 отеля

В Австралії пройде фестиваль мистецтв

З 10 по 19 вересня в австралійському Аліс-Спрінгс (Alice Springs) пройде щорічний фестиваль Alice Desert. Це культурна подія присвячено, в першу чергу, пустелі і живуть в ній людям. У заході беруть участь артисти, художники і музиканти зі всієї центральної Австралії.

Декораціями до фестивальних виступів служить сама пустеля з її фантастичним ландшафтом. У 2010 році Alice Desert відзначає своє 10-річчя, тому шоу повинне вийти особливо барвистим, повідомляє сайт фестивалю.

Це найбільше в Австралії захід, на якому можна послухати музику корінних народів континенту. У цьому році темою фестивалю стане здоровий спосіб життя. Однією з головних подій Alice Desert буде концерт під назвою Bush Bands Bash (11 вересня).

На 12 вересня в рамках фестивалю запланований дитячий день. Дітям та їхнім батькам запропонують пограти в машину часу і відправитися в епоху, коли по землі ще бродили динозаври або коли єгиптяни будували свої піраміди. Бажаючі навіть зможуть взяти участь в гладіаторських боях.

Ще одне цікаве захід - фестиваль їжі Bushfoods (протягом усіх дев'яти днів). Ресторани і кафе центральної Австралії представлять на суд публіки різноманітні страви "дикої" кухні пустелі. Наприклад, стейк з верблюда або незвичайні коктейлі.

Крім виступів музикантів та артистів у рамках фестивалю проводитимуться майстер-класи, пов'язані з місцевими ремеслами. Вхід на всі заходи безкоштовний.
04 августа 2010, 12:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт