» Отдых » Новости туризма

Білорусія буде розвивати туристичну інфраструктуру

    всего 84291 отеля

Білорусія буде розвивати туристичну інфраструктуру

Через нерозвиненість курортних зон туристичний сектор Білорусії втрачає прибуток. Про це заявив президент республіки Олександр Лукашенко.

Зокрема, президент зазначив, що в Нарочанський регіоні " є всі підстави для створення території відпочинку світового рівня ", але туристи сюди не їдуть, " тому що немає нормальної інфраструктури ". Він також підкреслив, що мається " багато претензій і до організації дозвілля відпочиваючих. Споживач звик до дуже високого рівня послуг, в тому числі у сфері культури та розваг, чого поки тут немає ". При цьому, за словами президента, регіон багатий як мальовничими природними ландшафтами, так і історичними пам'ятниками. А, завдяки мінливого клімату, попит на відпочинок в Білорусії зростає як серед вітчизняних, так і серед іноземних туристів.

У зв'язку з вищесказаним, Лукашенко поставив завдання в короткі терміни розвинути інфраструктуру відпочинку в Білорусі, повідомляє Інтерфакс.
02 августа 2010, 16:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт