» Отдых » Новости туризма

Прокат ноутбуків і доступ в інтернет - на пляжах Італії

    всего 84291 отеля

Прокат ноутбуків і доступ в інтернет - на пляжах Італії

Італійці все частіше вибирають готелі і пляжі, де є бездротовий доступ в інтернет, наголошується в недільному випуску Il Giornale. До набору пляжних приналежностей останнім часом додалися такі неодмінні атрибути відпочинку як ноутбуки і планшети iPad.

Кількість італійців, здатних провести відпустку без доступу на Facebook і взагалі без інтернету стрімко скорочується, а пляжі, не обладнані хотспотами позбавляються відвідувачів.

У зв'язку з цим власники пляжів витрачають по 15 тис. євро, щоб забезпечити своїм клієнтам безкоштовний доступ в інтернет. Найбільш " просунуті " є пляжі Лігурії на північному заході Італії, де відпочиваючим гарантовано не тільки безкоштовне з'єднання з мережею, але і можливість взяти ноутбук напрокат.

Проведене недавно дослідження показало: лише 1% італійців готовий відправитися на місяць у відпустку, залишивши вдома ноутбук та інші пристрої, а 68% відмовляються від послуг готелів і пляжів, що не мають точок доступу в інтернет. 37% хотіли б мати постійне бездротове з'єднання з мережею.
02 августа 2010, 14:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт