» Отдых » Новости туризма

Тераси ресторанів Амстердама - найдорожчі в Нідерландах

    всего 84291 отеля

Тераси ресторанів Амстердама - найдорожчі в Нідерландах

Бокал пива або чашка кави на терасах амстердамських закладів обходяться туристам дорожче, ніж де-небудь ще в Нідерландах. Це доводить дослідження, проведене компанією Van Sponsen & Partners.

Два маленьких келиха пива, дві чашки кави, два келихи рожевого вина і два лимонаду стоять в Амстердамі в середньому 21,2 євро, і це на 2,9% дорожче, ніж минулого року. У Гаазі той же набір обійдеться в 20,1 євро, а в Роттердамі - у 19,7 євро. Неймеген ( Nijmegen ) - найстаріший місто Нідерландів - виявився ще й найдешевшим в списку Van Sponsen & Partners. Там вищевказаний набір напоїв варто 17,5 євро - майже на 18% дешевше, ніж в Амстердамі, повідомляє DutchAmsterdam. nl.

Різниця в цінах може пояснюватися тим, що в різних містах Нідерландів по - різному оцінюється оренда приміщень та ділянок вулиць під пристрій терас.

Варто також врахувати, що пиво, що замовляється в голландських кафе під час дослідження, подавалося в маленьких келихах - fluitje - об'ємом 0,22 літра. У той же час стандартний обсяг пивного келиха для Нідерландів - 0,47 літра.
29 июля 2010, 11:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт