» Отдых » Новости туризма

На Фіджі кататися на серфінгу можна безкоштовно

    всего 84291 отеля

На Фіджі кататися на серфінгу можна безкоштовно

Влада Фіджі прийняли рішення про вільний доступ до всіх місць для катання на серфінгу на території країни. Раніше за заняття водними видами спорту доводилося платити.

Минулого тижня був переглянутий закон про серфінг, і тепер будь-який бажаючий має право на безперешкодний доступ до відведеним для водного спорту місцям на березі океану. Курорти, готелі та інші організації, що стягували за це збори, більше не мають права цього робити, повідомляє eTurboNews.

Туристична громадськість Фіджі сподівається, що дані зміни допоможуть поліпшити ситуацію в місцевому туризмі і залучити нових мандрівників.

Серфінг - один з найпопулярніших видів відпочинку на Фіджі. Серфінгісти мають тут майже нескінченний вибір місць для відпочинку, причому багато з них користуються всесвітньою популярністю. Головна місцева серф-пам'ятка - шестиметрова хвиля "Клоуд-Брейкер" біля узбережжя Таваруа, яка притягує тисячі й тисячі спортсменів зі всього світла. Кілька таборів серферів є на островах Янука і Бека, а також на невеликих островах східної групи Лау.
21 июля 2010, 12:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт