» Отдых » Новости туризма

Готель Siam Kempinski Bangkok пропонує безкоштовні ночі

    всего 84291 отеля

Готель Siam Kempinski Bangkok пропонує безкоштовні ночі

Готель Siam Kempinski Bangkok в честь свого відкриття, яке намічено на 22 липня, пропонує постояльцям спеціальні ціни. Ніч в номері категорії делюкс обійдеться в $ 239. Крім того, при бронюванні двох ночей поспіль в період до 31 жовтня 2010 третя ніч - безкоштовна.

У вартість номера входять безлімітний інтернет, прохолодні напої і соки з міні-бару, чай, кава, а також художні фільми за запитом, пише AsiaTravelTips.

Siam Kempinski Bangkok розташований у самому центрі міста і безпосередньо примикає до популярного торгового центру Siam Paragon. Готель обрамляють розкішні тропічні сади і комплекс басейнів з морською водою. У всіх 303 кімнатах є два окремі телефонні лінії, DVD-плеєр, телевізор з діагоналлю 105 см, а також багатофункціональна консоль для підключення комп'ютера та іншої мультимедійної техніки.

До послуг гостей буде ресторан європейської кухні Brasserie Europa, ресторан тайської кухні Sra Bua (Lotus), бар T Lounge, бар 1897, що отримав свою назву на честь року відкриття першого готелю Kempinski у Берліні, а також зал для прийомів площею 900 квадратних метрів. У Siam Kempinski Hotel будуть діяти spa-салон, дитячий клуб і бізнес-центр.
20 июля 2010, 20:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт