» Отдых » Новости туризма

«Mandarin Oriental» пропонує новий пентхаус в Барселоні за 8. 640 євро на добу

    всего 84291 отеля

«Mandarin Oriental» пропонує новий пентхаус в Барселоні за 8. 640 євро на добу

Пентхауз за 7. 221 фунтів стерлінгів (8. 640 євро) на добу: таке останнє речення від «Mandarin Oriental» - суперсучасного і суперрозкішний готелю, що приймає туристів в Барселоні.

Що займає весь восьмий поверх будівлі, номер з власним обслуговуючим персоналом, окремим ліфтом і верандою, виходить на Passeig de Gracia - найдорожчу торгову вулицю міста, в безпосередній близькості від ряду найбільш знаменитих архітектурних творінь Гауді.

На 236 квадратних метрах пентхауза розташувалися дві спальні кімнати, вітальня, дві зовнішні веранди і їдальня на вісім чоловік. Дизайн інтер'єрів розроблений авторитетним іспанським дизайнером Патріцією Урквіолой (Patricia Urquiola), за індивідуальним замовленням зроблена і вся меблі.

Цілодобове цільове обслуговування і окремий ліфт, на якому можна відразу піднятися з холу в номер, доповнюють «джентльменський набір», в якому, серед інших, значиться телевізійна колекція «Bang & Olufsen», двосекційна гідромасажна ванна, циркулярний (дощової) душ, а також сучасні принади від «La Prairie».
21 июля 2010, 11:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт