» Отдых » Новости туризма

Експерт розповів про вплив спеки на сексуальне життя

    всего 84291 отеля

Експерт розповів про вплив спеки на сексуальне життя

Один зі столичних експертів-сексопатологів розповів, як аномальна спека чинить серйозний вплив на інтимні стосунки людей.

За його словами, чоловіки сильніше піддані невдачам в ліжку. Саме у представників сильної статі при температурі за +35 градусів частіше не вистачає сил довести процес до логічного кінця.

"Навіть при комфортній, кімнатній температурі плюс 20 градусів у момент оргазму частота серцевих скорочень, часом, доходить до 200 ударів на хвилину, артеріальний тиск підскакує до 230/130 мм ртутного стовпа при нормі 120 на 80", - розповідає експерт.

Препарати, що підвищують чоловічу потенцію, змушують кров циркулювати в кілька разів швидше і в сприянні з іншими "стимуляторами" просто підривають серце.

Медик повідомив, що інтимні відносини в аномальну спеку смертельно небезпечні для людей обох статей, які страждають від стенокардії, гіпертонії, інфаркту або інсульту.

Однак, лікар радить не забувати повністю про секс.

"Чоловікам за 40 у спеку рекомендую займатися сексом уночі, коли спека слабшає, або під прохолодним душем. Жінкам раджу активніше домінувати, берегти своїх чоловіків, особливо якщо вони набагато старші них", - радить експерт.
17 июля 2010, 14:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт