» Отдых » Новости туризма

На відміну від українців, іноземні клієнти «Карії Тур», проблем не не відчули

    всего 84291 отеля

На відміну від українців, іноземні клієнти «Карії Тур», проблем не не відчули

Представники турбізнесу стверджують, що в Євросоюзі туристи в обов'язковому порядку застраховані на випадок банкрутства туроператора

Серед майже 4-х тисяч туристів, які відпочивали в Туреччині за путівками «Карія Тур», 1045 туристів були з Польщі, Словаччини, Угорщини.

На відміну від українських туристів, які відпочивають з країн Євросоюзу ніяких особливих проблем з відпочинком не відчули. Про це сьогодні на прес-конференції, присвяченій заходам щодо врегулювання питань розселення і повернення українських туристів, повідомив Йосиф Андрик, і. о. віце-президента Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ).

- Їх не виселяли з готелю, і не відміняли рейси, - зазначив Йосиф Андрик. - Пояснюється все тим, що в європейських країнах туроператори в обов'язковому порядку страхують свою відповідальність перед туристами, тому в разі форс-мажору їх клієнти не страждають.

Українські туристи такого захисту не мають, саме тому ситуація навколо українських клієнтів «Карія тур» одержала настільки широкого розголосу.

Крім того, Йосиф Андрик зазначив, що фахівцями АЛТУ підготовлено ряд документів, які покликані покращити українське законодавство в сфері туризму, але поки уряд нічого не зробив.
13 июля 2010, 17:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт