» Отдых » Новости туризма

Чорногорія пропонує недороге розміщення

    всего 84291 отеля

Чорногорія пропонує недороге розміщення

За словами представників готельного сектора Чорногорії, цього літа країна пропонує туристам більш низькі ціни на проживання, ніж Туреччина і Греція. Так, на курортах від Улциня до Херцегнові мінімальна вартість місця в приватному секторі починається від 6 євро.

Майже всі готелі на узбережжі знизили ціни. Проживання в одномісному номері готелю Mogren коштує 40 євро, в двомісному - 30 євро. У ресторані готелю можна пообідати за 3-4 євро. До середини липня готель Olimpik на "Великому пляжі" пропонує путівки вихідного дня: дві ночівлі із сніданком за ціною 30 євро, а напівпансіон за 40 євро. Порівнянні ціни можна знайти і в приватному секторі, повідомляє "Чорногорія сьогодні".

Туристи, що зупиняються на курорті Ада-Бояна більш ніж на 7 днів, отримують 5%-ву знижку, після 10 днів знижка сягає 10%. Проживання на базі напівпансіону обійдеться в 24-36 євро.

Серед туристів популярні також апартаменти та вілли з басейнами, які побудовані приватними інвесторами на височинах, але недалеко від берега. Це Луштіца, Крімовіца, Главатічі і ряд інших населених пунктів, звідки відкривається прекрасний вид на море. Тут ціни складають 5-15 євро на добу.

У ресторанах Будви фруктові соки обійдуться в 2-4 євро, а пиво - до 5 євро. У Херцегнові маленька пляшка пива коштує 2,5 євро, чашка кави - 80 центів, а порція піци - 1,5 євро.
05 июля 2010, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт