» Отдых » Новости туризма

Діснейленд відкрив для туристів своє закулісся

    всего 84291 отеля

Діснейленд відкрив для туристів своє закулісся

Керівництво Walt Disney Company розробило новий спосіб проведення дозвілля у всіх чотирьох тематичних парках Діснейленду у Флориді. Тепер гості Walt Disney World отримали можливість побувати в лаштунками - побачити, як готуються подання та створюються атракціони.

"Тури Disney Institute унікальні, оскільки ми проводимо наших гостей по самих різних місцях і дозволяємо зсередини поспостерігати за тим, як працює компанія", - говорить Джефф Джеймс, віце-президент Disney Institute.

Всього компанія пропонує чотири тури. Backstage Magic і Inspiration: Through Walt's Eyes працюють цілий рік, а Holiday D-Lights і Yuletide Fantasy є сезонними, повідомляє eTurbo News.

В рамках семигодинного туру Backstage Magic учасники зможуть побачити, як компанія створює свої інноваційні спецефекти, розваги світового класу і втілює фантастичні ідеї в життя. Він також допомагає дізнатися більше про ландшафтному дизайні, декоративному мистецтві і дизайні костюмів.

Тур Inspiration: Through Walt's Eyes розрахований на три години і розповідає про розвиток компанії так, як міг би розповісти сам Уолт Дісней. Учасники дізнаються про ідеї та мрії Діснея і про те, як більшість з них здійснилося.

В ході туру Holiday D-Lights відвідувачів проводять по Епкоту (Epcot), магічне королівство і голлівудським студіям компанії. Увага учасників привертають до світловим ефектам і їх унікальною допомоги в організації свят. Нарешті, Yuletide Fantasy розкриває всі секрети створення приголомшливих різдвяних декорацій.

Всі тури проводяться за участю досвідчених диснеївських гідів. Проїхати по унікальним маршрутами може будь-який бажаючий старше 16 років (для підтвердження необхідно мати при собі документ).
04 июля 2010, 14:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт