» Отдых » Новости туризма

Виставка, присвячена історії Louis Vuitton, пройде в Парижі

    всего 84291 отеля

Виставка, присвячена історії Louis Vuitton, пройде в Парижі

13 жовтня в паризькому музеї Карнавалі (Carnavalet) відкривається виставка Paris-Vuitton, création en capitale.

Місце для експозиції одного з провідних модних брендів, Louis Vuitton, обрано не випадково: квартал Маре, де розташований музей Карнавалі, є свого роду символом моди і розкоші.

Свій торговий дім засновник марки Луї Вюіттон відкрив в 1854 році на Єлисейський полях. До цих пір на фронтоні магазина збереглася вивіска, що нагадує про цю подію.

Виставка познайомить відвідувачів з 150- річною історією династії Вюіттон і розповість про те, як монограма LV стала впізнаваною за межами Франції. В експозиції, зокрема, будуть представлені аксесуари, в різні роки створювалися сімейним підприємством. І хоча зараз під торговою маркою LV випускається також модний одяг, основна увага експозиції буде приділено саме дорожнім сумкам і валізах, з яких починалося підприємство Луї Вюіттон.

Виставка триватиме до 27 лютого 2011 року. Вартість квитка - 7 євро. Музей Карнавалі розташований за адресою: вулиця Sévigné, 23, станція метро Saint Paul.
03 июля 2010, 22:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт