» Отдых » Новости туризма

Нічні spa-вечірки під відкритим небом пройдуть в Будапешті

    всего 84291 отеля

Нічні spa-вечірки під відкритим небом пройдуть в Будапешті

У термальній купальні Сечені (Széchenyi) в Будапешті - одному з найбільш відомих і вражаючих бальнеологічних комплексів Європи - цього літа пройдуть нічні spa-вечірки Cinetrip під відкритим небом.

Відвідувачів оригінальних заходів чекає грандіозне аудіовізуальний шоу: унікальні 3D & 360 архітектурні відеопроекції, виступи 30 акробатів, генератори грому і блискавок, концерти діджеїв, запрошених з Берліна, і багато іншого.

Перша spa-вечірка відбудеться 16 липня, друга запланована на 6 серпня. Початок - о 21. 00, завершення - о 3. 30. У разі сильного дощу організатори зобов'язуються провести заходи на наступний день після запланованого, з можливими змінами в програмі.

Аналогічні spa-вечірки відбудуться і в старовинній турецькій купальні Рудаш (Rudas) 6 листопада і 4 грудня. Початок заходів - о 20. 00, завершення - о 4. 00. Докладні програми spa-вечірок будуть анонсовані у вересні. Термальна купальня Рудаш розташована на березі Дунаю біля підніжжя гори Геллерт; в звичайний час відвідування купальні чоловіками і жінками в один день суворо заборонено.

Бажаючим відвідати літні нічні spa-вечірки варто заздалегідь подбати про квитки, безпосередньо в день проведення заходів у продажу буде лише обмежене їх число. Вартість квитків - від 6000 форинтів (близько 20 євро). Крім цього, у співпраці з авіакомпанією Malév, пропонуються пакети, що включають квитки на spa - вечірки, розміщення в готелі та переліт в Будапешт, в тому числі з Москви і Санкт-Петербурга.
03 июля 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт