» Отдых » Новости туризма

Кенія привабить туристів природним різноманітністю

    всего 84291 отеля

Кенія привабить туристів природним різноманітністю

Велика міграція тварин - одне із найбільш самобутніх чудес природи, яке щороку приваблює тисячі туристів з усього світу в Кенію. Туристичний бізнес Кенії вирішив зробити основний упор на це явище в рамках нової рекламної акції, яка отримала назву "Джамбо!".

Кенія знаменита різноманітністю дикої природи. Тут можна побачити у повному складі "велику п'ятірку": лева, носорога, леопарда, слона і буйвола. У країні налічується 59 національних парків і заповідників. У липні і серпні мандрівники приїжджають сюди спеціально, щоб стати очевидцями Великої міграції тварин: близько двох мільйонів диких звірів пересуваються по території парків Серенгеті - Масаї-Мара, долаючи відстань у 2500 км.

Масштабна кампанія, запущена Управлінням по туризму Кенії, почалася 28 червня, говориться в прес-релізі. В її рамках на телеканалах РБК, National Geographic, радіостанціях Срібний Дощ і Джаз, а також в інтернеті, можна познайомитися з інформаційними матеріалами та виграти призи, у тому числі знижки на тури і повністю оплачену поїздку на сафарі в Кенії.

За останні чотири місяці 2010 року туристичний потік з Росії до Кенії виріс на 36,9% в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року. За підсумками літньої рекламної кампанії Управління по туризму Кенії очікує збільшення кількості російських туристів як мінімум на 5%. Найбільшою популярністю серед росіян користуються комбіновані програми: сафарі і пляжний відпочинок на узбережжі Індійського океану.
02 июля 2010, 18:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт