» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія airBaltic проводить розпродаж квитків

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія airBaltic проводить розпродаж квитків

Латвійська авіакомпанія airBaltic проводить черговий розпродаж квитків. З Росії пропонуються перельоти в міста Європи та Азії з пересадкою в Ризі. Мінімальні тарифи в одну сторону з урахуванням зборів по більшості напрямків з Москви в Європу коливаються від 67 до 97 євро, із Санкт-Петербурга - від 69 до 99 євро, з Калінінграда - від 69 до 129 євро, з Архангельська - від 139 до 203 євро.

Серед найбільш цікавих пропозицій з Москви: Франкфурт, Лулео, Умео, Оулу, Відень, Єреван - 67 євро в одну сторону, Одеса, Берлін, Гамбург, Мюнхен, Дюссельдорф - 71 євро, Афіни, Барселона, Стамбул, Гельсінкі, Тель-Авів - 75 євро, Лондон, Варшава - 81 євро, Дублін, Амстердам, Брюссель, Осло, Копенгаген, Стокгольм, Гетеборг, Мадрид, Рим, Мілан, Париж, Цюріх - 85 євро, Женева - 97 євро.

Квитки продаються до 28 червня, польоти по них можливі з 15 вересня до 30 листопада. Повернення квитків не дозволений. Обмін можливий зі штрафом у 75 євро та доплатою до чинного на той момент тарифу, що робить цю операцію фактично безглуздою - як правило, дешевше буде просто купити новий квиток.
22 июня 2010, 15:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт