» Отдых » Новости туризма

У 2010 році на острові Пальма Джумейра відкриються 4 нових люкс-готелю

    всего 84291 отеля

У 2010 році на острові Пальма Джумейра відкриються 4 нових люкс-готелю

На штучному острові Пальма Джумейра, що входить в дубайський архіпелаг Острови Пальм, в цьому році відкриваються чотири нових готелі - Zabeel Saray, The Royal Amwaj Resort & Spa, One & Only The Palm і Jumeirah Al Fattan. Таким чином, число люкс-готелів острова збільшиться до п'яти - разом з добре відомим Atlantis The Palm, який прийняв своїх перших гостей у 2008 році.

Як повідомляє сайт Traveldailynews. com, першим відкриється готель Zabeel Saray, що належить турецькій групі Rixos Hotels, - його презентація намічена на другий квартал 2010 року. П'ятизірковий готель, спочатку названий Ottoman Palace і побудований у стилі палаців Оттоманської імперії, запропонує для розміщення 410 номерів (в тому числі 46 suites) і 38 вілл. На території Zabeel Saray відкриється найбільший на Близькому Сході спа-центр площею 8500 кв. м, де будуть представлені традиційні для Туреччини оздоровчі процедури.

Наступним буде готовий до прийому гостей The Royal Amwaj Resort & Spa - готель мережі Moevenpick Hotels & Resorts, який відкриється в північно-східній частині острова в жовтні 2010 року. У готелі з 293 номерами і 6 ресторанами гостям запропонують харчування по системі «все включено», а також розширений спектр послуг в рамках спеціальної клубної програми. Крім того, в The Royal Amwaj Resort & Spa буде працювати оздоровчий центр Balinese Spa Island з 25 кабінетами для проведення процедур і віллами (18 вілл побудовані прямо над водою, а на інших 15 є власні охолоджувані басейни).
Також в жовтні цього року відбудеться презентація готелю One & Only The Palm, у дизайні якого поєднуються мавританські і Андалузії традиції. Його гостям буде запропоновано розміщення в 35 suites і апартаментах основної будівлі, а також в 6 окремих резиденціях (від 8 до 10 suites в кожній) та 2 - і 3-спальних віллах на пляжі. З самого великого номери, The Grand Palm Suite, що займає 350 кв. м на верхньому поверсі, відкривається вид на басейн площею 850 кв. м і власну пристань готелю. На території One & Only The Palm будуть відкриті два ресторани (один з них - над водою), а також спортивно-оздоровчий комплекс на площі 2400 кв. м, який запропонує гостям готелю омолоджуючі процедури і сучасні тренажери.

Ще одна подія, заплановане на кінець року, - відкриття п'ятизіркового готелю Jumeirah Al Fattan з номерами, апартаментами та приватними резиденціями. Гостям цього комплексу, що розташувався на тлі знаменитого готелю-хмарочоса Burj Al Arab, буде запропонований відпочинок в пляжному клубі, спа-процедури та прогулянки на яхтах.

У 2011 році на острові Пальма Джумейра откриются ще три люкс-готелю - The Emerald Palace Kempinski Dubai, Oceana Hotel & Spa і Fairmont Palm Jumeirah.
25 марта 2010, 10:11
http://www.vip-tourism.ru





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт