» Отдых » Новости туризма

Літні розпродажі в Італії почнуться 7 липня

    всего 84291 отеля

Літні розпродажі в Італії почнуться 7 липня

Багато туристів поєднують відпочинок в Італії з вигідним шопінгом, приїжджаючи в країну в сезонний період знижок. Літні розпродажі в Італії в цьому році розпочнуться 7 липня на всій території країни, крім деяких міст Трентіно - Альто-Адідже, де знижки з'являться в серпні.

Як повідомляє "Італія по-русски", в більшості населених пунктів Трентіно - Альто-Адідже розпродажі пройдуть з 7 липня по 12 серпня. У Лігурії період знижок триватиме з 7 липня по 14 серпня, а в Лаціо (Рим) і Апулії - по 15 серпня.

У П'ємонті товари за зниженими цінами чекають покупців з 7 липня по 25 серпня. В Абруццо розпродажі триватимуть з 7 липня по 29 серпня. Відразу в декількох регіонах - Кампанія, Емілія-Романья, Фріулі-Венеція-Джулія, Ломбардія, Молізе, Сардинія, Тоскана, Умбрія - період знижок завершиться 30 серпня. У Венето літні розпродажі пройдуть до 31 серпня. У Калабрії, Марке, Валле-д'Аоста вони завершаться 1 вересня, а в Базиликате - 2 вересня. Найдовше період знижок триватиме на Сицилії - з 7 липня по 15 вересня.

Розпродажі торкнуться всіх торгових центрів і магазинів Італії, що продають одяг, прикраси, парфумерію, взуття, побутову техніку та інші товари. Нагадаємо, що на початку розпродажу знижки менш значні, але вибір набагато більше. До кінця періоду знижок речі можна купити на 70% дешевше, проте нерозпроданого товару залишається менше.
31 мая 2018, 11:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт