» Отдых » Новости туризма

У Москві відкриється океанічний парк розваг

    всего 84291 отеля

У Москві відкриється океанічний парк розваг

На території Всеросійського виставкового центру ( ВВЦ ) у Москві відкриється океанічний парк розваг, який включить в себе океанаріум, дельфінарій і театр ластоногих.

Як повідомляє ІТАР - ТАСС, об'єкт площею 40 тисяч квадратних метрів стане найбільшим науково - пізнавальним і розважальним центром Росії в області океанології і морської біології, а також унікальним місцем для всесезонного відпочинку. Інвестиції в проект складуть орієнтовно 2,1 мільярда рублів.

Гості нового парку зможуть поспостерігати за рідкісними мешканцями океанів, деякі з яких занесені до Червоної книги, і прийняти участь в інтерактивних і мультимедійних програмах. У освітньо -розважальному центрі можна буде побачити косаток і білух, південноамериканських морських левів, моржів, акул, скатів і багатьох інших мешканців глибин з Росії та Далекого Сходу, Китаю і Південно -Східної Азії, а також Америки.

Комплекс складатиметься з підземної і наземної частини. Під землею розмістяться океанаріум і театр ластоногих. Нагорі перебуватимуть центр дельфінотерапії, кафе і ресторани. Зали для глядачів дельфінарію розраховані на 2500 осіб. Відкриття океанічного центру намічено на 2014 рік.
15 сентября 2013, 09:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт