» Отдых » Новости туризма

Режим надзвичайного стану в Єгипті продовжено на два місяці

    всего 84291 отеля

Режим надзвичайного стану в Єгипті продовжено на два місяці

У Єгипті ще на два місяці продовжено дію режиму надзвичайного стану для ряду провінцій країни. Причиною цього влада назвали триваючі труднощі з забезпеченням безпеки громадян країни і туристів. Спочатку передбачалося, що режим НС, запроваджені 14 вересня, триватиме один місяць.

Як повідомляє Lenta. ru, подальше продовження режиму НС, відповідно до раніше підписаного тимчасовим президентом Єгипту Адлі Мансуром указом, буде можливо тільки після схвалення цього заходу на всенародному референдумі.

У той же час комендантську годину, діючий в Каїрі і 12 провінціях країни, знову скорочений на дві години. Тепер на вулицях не можна з'являтися без особливого дозволу з 23:00 до 6:00 ( раніше заборону починався о 19:00, потім - о 21:00 ).

Надзвичайний стан і комендантську годину в Єгипті були введені після того, як в країні почалися масові заворушення, викликані розгоном таборів протесту прихильників поваленого президента Мохаммеда Мурсі. У перший же день заворушень було вбито більше тисячі чоловік.
13 сентября 2013, 10:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт