» Отдых » Новости туризма

Новий готель Fairmont відкриється в Аджмані ОАЕ

    всего 84291 отеля

Новий готель Fairmont відкриється в Аджмані ОАЕ

В еміраті Аджман ( ОАЕ ) готельна група Fairmont Hotels & Resorts відкриє новий готель. Fairmont Ajmanрозташований на набережній і має прямий доступ до білосніжного піщаного пляжу.

Курортний готель знаходиться недалеко від аеропортів Дубая і Шарджі. Fairmont Ajman запропонує гостям 252 номери, в тому числі категорії люкс і два розкішних пентхауса, повідомляють " Російські Емірати ". У ньому працюватиме ресторан міжнародної кухні, кімната відпочинку з доступом в інтернет, у якій протягом дня будуть сервірувати легкі закуски і напої, а також гриль - бар, коктейль - бар, кальянна тераса і бар біля басейну. Відкриття готелю заплановано на початок 2013 року. Вартість проживання поки не повідомляється.

Готелі бренду Fairmont вже діють в Абу-Дабі і Дубаї, в найближчих планах готельної групи також відкриття нових готелів на штучному Пальмовому острові ( Palm Jumeirah ) в Дубаї і в еміраті Фуджейра.
11 ноября 2012, 13:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт