» Отдых » Новости туризма

На пляжі Брюсселя доступний безкоштовний інтернет

    всего 84291 отеля

На пляжі Брюсселя доступний безкоштовний інтернет

Відвідувачі брюссельського пляжу можуть безкоштовно скористатися Wi-Fi - доступом в інтернет, а, плануючи похід сюди, отримати інформацію про погоду за допомогою веб - камери.

Відпочиваючі на пляжі тепер можуть здійснювати пошук в мережі, перевіряти пошту, спілкуватися в соціальних мережах, публікувати фотографії в режимі реального часу через смартфон, планшет або ноутбук. Для того щоб увійти в інтернет, необхідно встановити з'єднання через хотспот Bru Les Bains - Brussel Bad.

На набережній, де розмістився пляж, встановлена веб-камера, завдяки якій інтернет - користувачі можуть розглянути територію і отримати дані про температуру повітря. Зображення транслюються на портал Ville de Bruxelles, їх можна також відкрити на портативному пристрої через мобільну версію сайту. Веб - камера працюватиме до 12 серпня. Трансляція ведеться щодня, за винятком понеділків ( день, коли пляж закритий ), з 8:00 до 22:00, по п'ятницях і суботах - до 23:00, йдеться на сайті Bruxelles. be.
27 июля 2012, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт