» Отдых » Новости туризма

Бієнале ар-нуво і ар-деко пройде в Брюсселі

    всего 84291 отеля

Бієнале ар-нуво і ар-деко пройде в Брюсселі

Шоста Бієнале ар-нуво і ар-деко надасть жителям і гостям Брюсселя можливість відкрити для себе ці напрямки в архітектурі бельгійської столиці.

Протягом чотирьох уїк-ендів з 8 по 30 жовтня для відвідувачів будуть доступні історичні будівлі, чиї інтер'єри є зразками стилів ар-нуво і ар-деко. Гості бієнале зможуть відвідати особняки, приватні будинки, апартаменти, школи, промислові і громадські будівлі в супроводі професійних гідів, які розкажуть про їхню історію і сьогоднішніх днях. Екскурсії проводяться на французькою, голландською, англійською і в деяких випадках німецькою мовами.

Крім того, кожні вихідні в рамках бієнале будуть організовані піші, автобусні та велосипедні екскурсії (у супроводі гідів) по різних районах Брюсселя: Ixelles, Saint-Gilles, Forest, le centre ville, Schaerbeek, Saint-Josse-ten-Noode та іншим.

Екскурсії проходитимуть за наступним графіком: 8 та 9 жовтня - Schaerbeek, Woluwe і площі, 15 і 16 жовтня - стави району Ixelles, 22 і 23 жовтня - центр і захід Брюсселя, 29 і 30 жовтня - Uccle, Forest, Saint-Gilles і квартал Louise.

Варто відзначити, що особливу увагу під час бієнале буде приділено творінням одного із засновників ар-нуво Віктора Орти, чиє 150-річчя відзначається в цьому році, говориться на сайті Visitbrussels. be.
22 сентября 2011, 08:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт