» Отдых » Новости туризма

Анапа готується до відкриття курортного сезону

    всего 84291 отеля

Анапа готується до відкриття курортного сезону

Відкриття курортного сезону в Анапі відбудеться 10 червня. До теперішнього часу 49 міських пляжів вже оглянуті і прийняті до експлуатації інспекторами Державної комісії з маломірних суден.

Всього ж у місті зареєстровано 111 пляжів, повідомляє Інтерфакс. При цьому в минулому році відпочиваючих приймав 101 обладнаний берег. Додаткові місця відпочинку впорядковано як за рахунок здравниць, так і міської адміністрації. У найближчі дні інспектори побувають на всіх інших територіях відпочинку і приймуть рішення, допустити їх до експлуатації чи ні. На кожному офіційно відкритому пляжі заступлять на чергування рятувальники.

Відкриття курортного сезону ознаменується великим міським святом. Протягом трьох днів, з 10 по 12 червня, на вулицях і в парках відбудуться концерти, конкурси, театралізовані вистави, виставки-продажу, покази колекцій магазинів і багато іншого.

Анапа - один з кращих чорноморських курортів Росії. Місто неодноразово отримував престижну регіональну премію лідерів туріндустрії "Курортний Олімп", поступаючись першим місцем Геленджик лише два останні роки. Щорічно тут приймають близько 4 мільйонів відпочиваючих.
05 июня 2012, 21:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт