» Отдых » Новости туризма

Чорногорська етнодеревня нагородить самого ледачого туриста

    всего 84291 отеля

Чорногорська етнодеревня нагородить самого ледачого туриста

Чорногорська етнодеревня Montenegro продовжує залучати гостей самими незвичайними заняттями. У нинішньому сезоні тут пройде змагання з виявлення самого ледачого відпочиваючого.

Згідно з правилами, конкурсантам можна їсти і пити воду, але не можна вставати з ліжка, навіть якщо їм буде потрібно в туалет. Щоб легше лежати, учасників незвичайного змагання буде розважати оркестр Nikband. Ліжка ледарів будуть розміщені в затінку 100-річного дерева, повідомляє " Все про Чорногорії ". Переможець отримає грошовий приз у розмірі 200 євро, в числі втішних призів - кілька медалей ( дерев'яна - за четверте місце ).

Етнодеревня Montenegro в районі Плужіне (Plužine) - Перший туристичний комплекс подібного роду, що з'явився в країні. Вона була створена в 2006 році. Цікаві акції в селі проводяться багато років поспіль. Раніше тут відзначалися Дні закоханих, весілля з конкурсом " Кращий зять ", змагання " Шоколадіада " і багато іншого. Змагання лежебоків відбудеться в останній тиждень червня.
04 июня 2012, 16:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт