» Отдых » Новости туризма

Лівіньо пропонує закрити сезон безкоштовним катанням на лижах

    всего 84291 отеля

Лівіньо пропонує закрити сезон безкоштовним катанням на лижах

На одному з найбільших гірськолижних курортів Італії - Лівіньо - недавно пройшли рясні снігопади, що покрили траси не гірше, ніж у високий сезон. Завдяки цьому керівництво зони Carosello 3000 вирішило продовжити сезон катання до 13 травня.

Крім того, в ці дні всі бажаючі можуть кататися на лижах в районі Сан - Рокко ( San Rocco ), піднявшись до самого верху на підйомниках Carosello 3000 безкоштовно, повідомляє сайт " Італія по - російськи ". Таким чином керівництво курорту хоче віддячити гостям за їх вибір місця гірськолижного відпочинку. До 13 травня залишиться відкритим і парк Freestyle Team Livigno Park для сноубордистів і фрістайлерів.

Гірськолижний центр Лівіньо ( Livigno ) знаходиться в Ломбардії, в 35 кілометрах на північний захід Борміо, поблизу швейцарського кордону. Розташований на висоті близько 1816 метрів, він відомий як один з найбільш високогірних міст Європи. Тут хороші погодні умови ( більше 200 сонячних днів у році і до 2,5 метрів снігу взимку ) і майже повна відсутність вітру, що вигідно відрізняє цю курортну зону від північних схилів Альп.
05 мая 2012, 12:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт