» Отдых » Новости туризма

Безвізовий в'їзд до Туреччини знову можливий на 60 днів

    всего 84291 отеля

Безвізовий в'їзд до Туреччини знову можливий на 60 днів

Починаючи з 4 травня громадяни Росії, як і в минулому сезоні, можуть приїжджати до Туреччини без віз на термін до 60 днів. Дія відповідної постанови, прийнятої урядом країни, триватиме до 31 грудня 2012 року.

Сумарний час перебування на території Туреччини для росіян як і раніше не повинно перевищувати 90 днів протягом кожного періоду в 180 днів, повідомляє Інтерфакс.

Нагадаємо, після обопільної скасування в'їзних віз навесні 2011 року мандрівники з Росії не могли перебувати в Туреччині довше, ніж 30 днів. Це стало проблемою для туристів, які звикли відпочивати тут по два-три місяці, що було допустимо в рамках колишнього візового режиму.

У результаті вони були змушені або виїжджати з країни після закінчення 30-денного терміну, або отримувати тимчасовий вид на проживання, надаючи безліч паперів, або оформляти візу на тривалий термін заздалегідь (при цьому час очікування становив два місяці).

Це змусило багатьох відмовитися від літнього відпочинку в Туреччині. Щоб остаточно не втратити цю категорію відпочиваючих, минулого літа місцеві власті пішли на збільшення терміну безвізового перебування в країні російських туристів до 60 днів. З січня 2012 року 30-денна практика була повернута, а тепер, з настанням високого сезону, Туреччина знову пішла назустріч росіянам, гість-на її території тривалий час.
04 мая 2012, 16:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт