» Отдых » Новости туризма

Фестиваль Snowbombing в Майрхофені відбудеться в квітні

    всего 84291 отеля

Фестиваль Snowbombing в Майрхофені відбудеться в квітні

З 9 по 14 квітня на австрійському гірськолижному курорті Майрхофен пройде фестиваль Snowbombing. Це - свято, що об'єднує всіх любителів активного зимового відпочинку на концертах живої музики і незабутніх діджейських вечірках.

Танцполи будуть організовані в приміщеннях, побудованих з снігу і льоду. А список артистів цього року включає в себе The Editors, Doves, Friendly Fires і The Enemy.

У фестивальні розваги входять вечірки на вулицях Майрхофена і поїздка в "забуту долину" Флойтенталь (Floitental), де всі бажаючі зможуть піднятися на льодовик Тукс (Tux), повідомляє Daily Mail. Ті, кому цього буде недостатньо, зможуть взяти участь у змаганнях дроворубів.

Квитки на фестивальні заходи продаються в пакетах з розміщенням в місцевих готелях. Вартість пакетів - від 352 євро в день.

Майрхофен лежить в 10 кілометрах на південь від Целль-ам-Циллер і Герлоса і є одним з найбільших гірськолижних курортів Австрії. У загальній сукупності тут, по схилах невеликої улоговини при злитті Циллер і Цеммбаха, прокладено 159 кілометрів гірськолижних трас (27% "синіх", 59% "червоних" і 14% "чорних") з висотами від 600 до 2500 метрів.

Разом з цілорічними трасами льодовиків Туксерталь і Хинтертукс, а також схилами довколишніх курортів, це дає майже 300 кілометрів найрізноманітніших трас з максимальною висотою 3250 метрів.

Сезон 2011/2012 на курорті відкриється 26 листопада і триватиме до середини квітня. По суті, фестиваль Snowbombing - це традиційне свято, який проводиться в дні закінчення сезону катання.
29 октября 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт