» Отдых » Новости туризма

В Еритреї почалося виверження вулкана через 150 років

    всего 84291 отеля

В Еритреї почалося виверження вулкана через 150 років

В Еритреї почалося виверження вулкана Дуббо, розташованого в провінції Дебуб-Кей-Бахрі на південному узбережжі Червоного моря, передає BBC.

Виверження почалося в ніч з неділі на понеділок, в результаті чого стався викид вулканічного попелу на висоту близько 13 кілометрів.

За даними сейсмологів, це перше сильне виверження вулкана Дуббо з 1861 року. Виверженню передувала серія помірних підземних поштовхів, максимальна магнітуда яких досягала 5,7.

Держава Еритрея - держава в Східній Африці на узбережжі Червоного моря. Межує з Суданом на заході, Ефіопією на півдні і Джибуті на сході. Отримало незалежність від Ефіопії в 1993 році.

Якщо врахувати, що до Ізраїлю 1800-2000 км і вітер буде північним авіасполучення може порушитися, а там і до Єгипту недалеко.

На цьому тлі знову погіршилася ситуація з авіасполученням в Південній Америці, викликана виверження чилійського вулкана Пуйеуе. Всі рейси в аеропорту столиці Аргентини Буенос-Айреса скасовані в понеділок через хмари попелу від Пуйеуе, а всі літаки перенаправлені в інші аеропорти країни, включаючи лайнер генсека ООН Пан Гі Муна, повідомляє AFP з посиланням на заяву служби цивільної авіації Аргентини.
13 июня 2011, 17:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт