» Отдых » Новости туризма

В Австралії та Новій Зеландії скасували сотні рейсів через вулканічний попіл

    всего 84291 отеля

В Австралії та Новій Зеландії скасували сотні рейсів через вулканічний попіл

Хмара попелу від чилійського вулкана Пуйеуе, виверження якого відбулося 4 червня, стало причиною скасування сотень міжнародних та внутрішніх авіарейсів в Австралії та Новій Зеландії, запланованих на неділю і найближчі дні.

Про це повідомляє австралійська телерадіомовна корпорація ABC.

Раніше австралійська авіакомпанії Qantas Airways і ряд інших місцевих авіаперевізників повідомляли лише про скасування 22 рейсів між Новою Зеландією і островом Тасманія, а також восьми авіарейсів у межах Південного острова Нової Зеландії.

До тимчасового припинення авіаперельотів приєдналися компанії Tiger Airways, Virgin Australia та інші бюджетні авіаперевізники. Польоти в зоні попелу становлять небезпеку, оскільки його частинки, потрапляючи в реактивні двигуни, можуть швидко виводити їх з ладу.

Тільки скасування рейсів авіакомпаній Qantas і Jetstar, включаючи польоти в Мельбурн, торкнулася інтереси 16 тисяч пасажирів, які змушені чекати відновлення польотів або скористатися іншим транспортом.

За словами пасажирів міжнародного аеропорту Хобарт на острові Тасманія, їм доведеться чекати своїх рейсів кілька днів. Представник компанії Qantas поки важко визначити дату відновлення польотів, так як це залежить від погодних умов і швидкості розсіювання хмари вулканічного попелу.
12 июня 2011, 15:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт