» Отдых » Новости туризма

У Японії оголошено максимальний рівень тривоги

    всего 84291 отеля

У Японії оголошено максимальний рівень тривоги

Уряд Японії у вівторок, 29 березня, підвищило рівень тривоги в країні до максимального.

Про це повідомив прем'єр-міністр Японії Наото Кан. Виступаючи в парламенті він заявив, що ситуація на АЕС Фукусіма-1 залишається непередбачуваною.

У свою чергу генеральний секретар кабінету міністрів Юкіо Едано наголосив, що влада робить все можливе для усунення наслідків аварії.

"Ситуація дуже важка. Ми вживаємо всіх заходів, щоб зупинити поломку. Ми повинні не допустити перегріву уранових стрижнів", сказав Едано, визнавши факт часткового розплавлення паливних збірок на другому реакторі.

При цьому Агентство з ядерної та промислової безпеки Японії (NISA) не підтвердило потрапляння в море радіоактивної води з енергоблоків аварійної АЕС.

Нагадаємо, після події 11 березня в Японії потужного землетрусу через відмову системи охолоджування на АЕС Фукусіма-1 відбулися вибухи на першому, другому і третьому енергоблоках, пізніше відзначалися вибух і кілька загорянь на четвертому енергоблоці.

Через декількох витоків радіації влада евакуювала людей з 20-кілометрів зони навколо АЕС, а також ввела заборону на польоти над станцією в радіусі 30 кілометрів. Пізніше стала з'являтися інформація про виявлення в низці районів Японії радіоактивних елементів, зокрема, ізотопів йоду і цезію, в повітрі, морський та питній воді, а також в продуктах харчування.
29 марта 2011, 09:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт