» Отдых » Новости туризма

В Анталії відкриють новий готель Hotel Missoni Belek

    всего 84291 отеля

В Анталії відкриють новий готель Hotel Missoni Belek

У 2013 році в Анталії буде відкрито новий готель Hotel Missoni Belek готельного бренду The Rezidor Hotel Group.

Hotel Missoni Belek, майбутній спа і гольф - курорт, розташується в 5 км на схід Белека, на пагорбі, з якого відкривається вид на оливкову гай, фруктові сади і Середземне море. Новий готель Hotel Missoni Belek запропонує відвідувачам 110 фешенебельних номерів і 28 розкішних вілл площею від 200 до 900 кв. м.

На території буде відкрито спортивний комплекс, гольф - поле на 18 лунок, два ресторани, включаючи фірмовий " Cucina Missoni ", банкетний зал і переговорні кімнати. Щоб розслабитися після гри в гольф, гості зможуть відвідати центр відпочинку і спа загальною площею 1,100 кв. м. , де розмістяться два басейни, спа - салон, турецькі лазні, фітнес - клуб та центр для дітей.

« Анталія - ідеальне місце для цього дивного і неповторного дизайнерського готелю », - зазначив Курт Ріттер, президент і гендиректор Групи Rezidor.

Перший Hotel Missoni розкрив свої двері в Единбурзі, столиці Шотландії ; відкриття готелів цього бренду заплановано також в Кувейті, Омані і Бразилії.
14 декабря 2010, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт