» Отдых » Новости туризма

Франція - найпопулярніше туристичне напрямок в світі

    всего 84291 отеля

Франція - найпопулярніше туристичне напрямок в світі

Франція залишається найбільш відвідуваною туристами країною світу. Такі дані наводить Всесвітня організація по туризму (UNWTO). Результати дослідження оприлюднив в четвер у Мадриді генеральний секретар UNWTO Талеб Ріфаї. Офіційний рейтинг буде опублікований в січні наступного року.

Друге місце в рейтингу займають США, а третє в даний час ділять Китай та Іспанія, які показали однаковий результат за попередніми підсумками року. Однак, на думку глави організації, у Китаю більше шансів стати бронзовим призером рейтингу завдяки відношенню керівництва країни до туристичній сфері як до пріоритетного напрямку економіки. Так, якщо в 2000 році Китай відвідали 8 мільйонів туристів, то зараз їх кількість зросла в 6 разів.

Секретар UNWTO також зазначив, що центр світового туризму впевнене зміщується в напрямку Китаю зокрема і Азії - в цілому. Все більше мандрівників спрямовується в Північну Корею і в держави північно-східній частині азіатського континенту.

В минулому році перше місце також зайняла Франція, яка прийняла 74,2 мільйона туристів, друге місце дісталося США - 54,9 мільйона туристів, третє - Іспанії - 52,2 мільйона, четверте - Китаю - 50,9 мільйона, повідомляє PAP.
10 декабря 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт