» Отдых » Новости туризма

Готель Nobu відкриється в Лас-Вегасі

    всего 84291 отеля

Готель Nobu відкриється в Лас-Вегасі

Престижна мережа ресторанів японської кухні Nobu намір відкрити перший готель в Лас-Вегасі під тим же брендом. Готель Nobu з фірмовим рестораном буде розташовуватися на території комплексу Ceasars Palace.

Готель розміститься в башті Centurion і буде включати 180 номерів, а також 16 апартаментів і пентхаус, оформлені у мінімалістичному стилі, характерному для японських інтер'єрів.

Концепція готелю передбачає обслуговування гостей персоналом ресторану Nobu в номерах. Крім того, в кожному номері постояльців будуть чекати саке, чайник для приготування гарячого зеленого чаю, а на рецепції їм запропонують гарячі рушники.

Ресторанний бренд Nobu - спільний проект Роберта Де Ніро з відомим шеф-поваром Нобу Мацухіса і Річі нотаря. Примітно, що Nobu - не єдина ресторанна мережа азіатської кухні, яка розширила спектр своїх послуг, вийшовши на готельний ринок. Так, в 2007 році заснована у Великобританії ланцюжок суші-ресторанів Yo Sushi відкрила свій перший Yotel в лондонському аеропорту Gatwick, а потім - в Heathrow і в амстердамському аеропорту Schiphol. У планах мережі - відкриття готелю в Нью-Йорку на Таймс-сквер в кінці цього року.
12 марта 2011, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт