» Отдых » Новости туризма

Авіанова і Sky Express хочуть відкрити міжнародні рейси

    всего 84291 отеля

Авіанова і Sky Express хочуть відкрити міжнародні рейси

Бюджетна авіакомпанія " Авіанова " отримала свої перші міжнародні призначення. Компанія тепер має право відкрити маршрути з Москви до Сімферополя і Мінськ, а також з Сочі до Харкова.

Мінські рейси компанія може здійснювати з частотою чотири рази на тиждень, а обидва українські маршруту можуть обслуговуватися п'ять разів на тиждень. Терміни відкриття рейсів, якщо " Авіанова " скористається отриманими правами, поки не відомі. Втім, очевидно, що обидва українських маршруту найвигідніше відкрити влітку в курортний сезон.

Крім того, ще один російський дискаунтер Sky Express отримав призначення на лінію Москва - Каунас. Рейси можуть вчинятися з щоденної частотою. Ймовірно, що вибір напрямку обумовлений наявністю в Каунасі одній з баз найбільшої європейської бюджетної авіакомпанії Ryanair - в цьому випадку пасажири зможуть робити пересадки з рейса одного недорогого перевізника на рейс іншого і тим самим істотно заощадити на перельоті в Європу.
28 февраля 2011, 23:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт